Yangın Merdiveni Kapısı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Kenarıcı gereç içermeyen ve cenahıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yanıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri sair otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Yangın kapıları özellikleri ilgili mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir mebdelık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması hakkında yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında gestaltlabilecek sıva tamiratı ve boya işçilikleri sebebiyle baplar hüsran görmez.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sağlam olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik amerikan bar sistemi, yangın çabucak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Ekseri yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu acil çıkış bapsı, akse anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Açılıp - kapanma sorunlevinin problemsiz yerine getirilmesi müstelzim mekanizmalar olan Yangın Baplarında muayyen periyotlarla bu tavır denetçi edilmelidir. 

Yangın anında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi sinein yangın kapısı son aşama kritik bir öneme sahiptir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari örgüsı başta çıkmak üzere kullanım amacına ve kullanan nefer nüshasına nazaran tasarlanan kapıdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, erdemli binalar ile aynı anda Yangın Merdiveni Kapısı yüzlerce insanın bulunduğu allıkışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 zaman, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Muvasala Yollarını Harbi ve Zahir Tutun: Yangın kaçış yollarının her zaman akman ve erişilebilir olduğundan emniyetli olun. Eşyaları bu yolların önüne koymaktan kaçının ve bu yolları her çağ degaje tutun.

Bapnın güzel duyusal konstrüksiyonsı ve gönül edilen aksesuarların tasarrufı fiyatı aracısız olarak etkilemektedir.

Yangın kapısı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını hapsetmek muhtevain mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Bu nedenle daha mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında dulda esenlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri uyarıyor ve müsait fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page