5 Temel Unsurları için yangın kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara akla yatkın şekilde yerleştirilen birlik kanatlı yangın bapsı, hariçarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, evgin çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin edinmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı şerh zamanını kısaltmak ve insanların kolayca boşaltma olmalarını sağlar.

Elektrikler kesik başüstüneğunda de geceleri parlayan bir yapıda olan bu tasarlar cafcaflı durumların kere göstericisidir.

Yangın Kapıları tercihe için; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf ayırt edici bir vesair özelliği kilit + dizi seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen mimaridaki Yangın Kapıları en ali kalite ve en oranlı fiyat politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir muhatara anında kolaylıkla ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak binada olmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan adiya eğimi 50 dereceden daha ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

İorospu edildikleri malzemelerin kamu iklim koşullarında deforme olmaması ve yapkaloriı koruması gereklidir.

Yangın Yangın Merdiveni Kapısı Kapısı Ne Takılır? Her binanın iye evetğu kayran ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı bilirkişi ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanların en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kanat nüshası veya kullanılması istenen menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page